04_brogade
05_tulipinn_antwerpen
06_topnight_london
08thedukerieslodge_edwinstowe
09_meadowbank_ambleside
11_cairnryanbedandbreakfast_cairnryan
13_wholerefurbishedtraditionalflat_glasgow
15_darrochviewbandb_invermoriston
17_tinglecreekhotel_erbusaig
18_hamnavoe_johnogroats
20_carmelite_aberdeen
21_34broomhouseapartment_edinburgh
23_thesnugcorrycottage_haltwhistle
24_fivewayshotel_hull
25_poferries
ps_2016-07-06

The Trossachs - Highlands

ndag d. 15: 294 km

Vi skal først ind på hittegodskontoret på Glasgow Central for at hente mit kamera, som jeg mistede på vej hjem i går aftes. Det lykkes, så alle Glasgow-billederne er reddet.

   Vi kører nord ud af Glasgow på mindre veje via småbyer og over Lecket Hill, der minder meget om Harzen.  Vi drejer øst om Lake of Menteith, og kører ind i 'Queen Elizabeth Forest Park', som er en del af Loch Lomond and The Trossachs National Park. Der er mange aktiviteter i parken, men vi vælger at blive i bilen og tage en 15 km lang køretur, Three Lochs Forest Drive, på skovveje. Fin tur, selvom det er lidt skyet og vådt.

   Vi kører tilbage igen og ned til Balloch, så vi kan komme vest om den 37 km lange Loch Lomond. Vi fortsætter ad


hovedvejen nordpå og op i højlandet med de smukke bjerge. Vi gør holdt ved Glencoe Visitor Centre, der fokuserer på massakren i 1692. Vi fortsætter ned til Loch Leven, som vi krydser via Ballachulish Bridge, og så følger vi hovedvejen nordpå langs Loch Linnhe, der munder ud i Atlanterhavet, og kører igennem Fort William, som er områdets centrum for udendørsaktiviteter og dyre overnatninger.

   Vi fortsætter mod nordøst op til Spean Bridge, hvor vi drejer tv og videre nordpå. Vi har stadig en sø på venstre hånd, denne gang Loch Lochy, men snart krydser vi kanalen. Vi fortsætter nordpå ad hovedvejen og når Invermoriston i god tid før B&B lukker kl. 7 pm. Heldigvis har værtinden reserveret et bord på det eneste hotel i byen, så vi kan få noget aftensmad.obs.: Billederne bladrer selv, men hvis du klikker på et billede, kan du se serien i dit eget tempo.© OpenStreetMap Contributors & Sonny B. Andersen, 2018