On the Road again

Vi fik god engelsk morgenmad hos Arlo's på rastepladsen. Falck mente, at de havde klaret den akutte situation ved at betale for taxa og hotel, så vi fik vi hotellet til at bestille en taxa, en Peugeot Partner med indbygget rampe til rollator. Regningen tager SOS International sig af.


De flinke mekanikere var næsten klar da vi kom, så det tog ikke lang tid at få pakket og komme afsted, bortset fra at bilen hoppede som en skade og motoren øjeblikkeligt satte ud; man skal lige vænne sig til  en ny kobling!


Da vi nu var i nærheden benyttede vi lejligheden til at køre gennem den store engelske park, der omgiver »Downton Abbey«, dvs. Highclere Castle, hvor vi kunne se det flotte slot, som til Astrids skuffelse var mindre end på tv.


Ad smalle biveje nåede vi M3 ind mod London, derefter sydpå ad den travle M25, den ottesporede motorvej rundt om London, hvor trafikken glider fint. Vi drejer mod sydøst ved Chevening Cross, og fortsætter ad A21 direkte ind på Eurotunnels betalingsanlæg. Vi får dog lov til at komme ud igen; man kan jo komme til at køre forkert. Vi kører rundt om det enorme anlæg og derefter vestpå langs den smukke sydkyst til Hythe, hvor vi skal bo på det gamle posthus.obs.: Billederne bladrer selv, men hvis du klikker på et billede, kan du se serien i dit eget tempo.© OpenStreetMap Contributors & Sonny B. Andersen, 2016