04_brogade
05_logi_Amersfoort
06_logi_Colchester
07_logi_Salisbury
09_logi_St.Austell
11_logi_Bude
13_logi_Newport
15_logi_Dolwyddelan
18_logi_Dublin
20_logi_Holyhead
21_logi_Disley
23_logi_Abingdon
25_logi_Hythe
27_logi_Lille
28_logi_Vilvoorde
ps_2016-07-06

South Wales

I dag blev der tid til en udflugt vestpå og et par vandreture. Vi tog ret tidligt afsted igennem morgentrafikken. For første gang på vores tur så vi skolebørn uden uniformer og en skolepatrulje i aktion. På vejen til Pencoed holdt vi pause i Caerphilly, hvor der er et stort vandslot inde midt i byen.


Vi kørte forbi den Rockwool-fabrik, hvor Astrid var i praktik i 2007, og fik set lidt af byerne Pencoed og Bridgend, som næsten er vokset sammen til en. Der er ikke sket det store siden sidst.


Derefter kørte vi østpå mod Cardiff til Penarth Marina, som ligger ud til  Cardiff-bugten. Sonny havde fundet en vandrerute, Cardiff Bay Trail, tværs over Cardiff Barrage, som inddæmmer bugten, og til det nye in-sted med kulturhuset Millennium Centre ved siden af »Senedd«, National Assembly for Wales, fra 2006, og flere cafeer. Sonny fortsatte gennem Hamadryad Park, op langs River Toff til stationen og tilbage gennem Butetown til Millennium Centre. Herfra tog vi bus 89 tilbage til bilen.


Da tasken med vasketøj var ved at være proppet, blev resten af eftermiddagen brugt på at vaske. Vi fandt et møntvaskeri med den sødeste og mest hjælpsomme indehaver. De par timer det tog at vaske og tørre fløj afsted, da der blev snakket om lidt af hvert; de medbragte e-bøger blev slet ikke læst.
obs.: Billederne bladrer selv, men hvis du klikker på et billede, kan du se serien i dit eget tempo.© OpenStreetMap Contributors & Sonny B. Andersen, 2016